Резиденција Оризари

Вселување: 2023

Вистинска инвестиција за иднината

Современите градежни технологии, заедно со висококвалитетните материјали како и функционалната организација на становите го прават овој проект уникатен, првокласна градба во земјава. Со околу 200 апартмани, има разновидност на избори и по површина и во концепција. Приземјето на резиденцијата ќе се користи за развој на комерцијални дејности. Имајќи долгогодишно искуство во дизајнирање и управување со трговски центри, посебно внимание во Резиденцијата ќе им се посвети на сервисните простории, што ги прави погодни за секаков вид на бизнис. Нашата цел е да градиме проекти со највисок квалитет, дизајнирани со функционални простори и дизајнирани со највисоки стандарди на технологија.

Придобивки од живеење во Резиденција Оризари

Чекори на проектот

Почеток на продажба

Март 2022 г

Почеток на изградба

Јуни 2022

Одобрување

Октомври 2022

Датум на преместување

Февруари 2023

Изберете го вашиот апартман

Уметноста да се живее на вистинското место

Со околу 200 апартмани, има разновидност на избори и по површина и во концепција. Приземјето на резиденцијата ќе се користи за развој на комерцијални дејности.

Вовед во проектот Резиденција Оризари

Преземи

Имате прашања?

Најдете го вашиот дом од соништата со помош на еден од нашите искусни агенти за недвижности кој со задоволство ќе ви помогне со сè.

Испратете ни порака


    Со поднесување на овој формулар, давате согласност на компанијата Eurovia да ги обработи вашите податоци за да одговори на вашето барање, понуди, продажба или изнајмување имот. Повеќе за тоа како да ракувате со вашите податоци овде.

    Контактирајте со нашите агенти за недвижности

    Фатон Идризи

    +389 70 335 250
    faton@eurovia.mk