Апартмани

Апартмани готови за вселување

Најдете го вашиот апартман

 • Пројект
 • The Bridge
 • Резиденција Оризари
 • Резиденција Кенеди
 • Villas 22
 • Локација
 • Скопје
 • Тетово
 • Број на соби
 • 2+kk
 • 3+kk
 • 4+kk
 • Комерцијален Простор
 • Кат
 • 7
 • 6
 • 5
 • 4
 • 3
 • 2
 • 1
 • Карактеристики
 • Балкон
 • Тераса
 • Градина
 • Датум за вселување
 • веднаш
 • 2024
 • 2023
 • 2022
 • 2023
Достапно
141
Достапно
Под преговор

KenB0203

Џон Кенеди, Скопје

KenB0203

KenB0303

Џон Кенеди, Скопје

KenB0303

KenB0403

Џон Кенеди, Скопје

KenB0403

KenB0503

Џон Кенеди, Скопје

KenB0503

KenB0603

Џон Кенеди, Скопје

KenB0603

KenB0703

Џон Кенеди, Скопје

KenB0703

KenB0202

Џон Кенеди, Скопје

KenB0202

KenB0302

Џон Кенеди, Скопје

KenB0302

KenB0402

Џон Кенеди, Скопје

KenB0402

KenB0502

Џон Кенеди, Скопје

KenB0502

KenB0602

Џон Кенеди, Скопје

KenB0602

KenB0702

Џон Кенеди, Скопје

KenB0702

KenB0201

Џон Кенеди, Скопје

KenB0201

KenB0301

Џон Кенеди, Скопје

KenB0301

KenB0401

Џон Кенеди, Скопје

KenB0401

KenB0501

Џон Кенеди, Скопје

KenB0501

KenB0601

Џон Кенеди, Скопје

KenB0601

KenB0701

Џон Кенеди, Скопје

KenB0701

KenB0103

Џон Кенеди, Скопје

KenB0103

KenB0102

Џон Кенеди, Скопје

KenB0102

KenB0101

Џон Кенеди, Скопје

KenB0101

KenA0415

Џон Кенеди, Скопје

KenA0415

KenA0615

Џон Кенеди, Скопје

KenA0615

KenA0614

Џон Кенеди, Скопје

KenA0614

KenA0414

Џон Кенеди, Скопје

KenA0414

KenA0210

Џон Кенеди, Скопје

KenA0210

KenA0310

Џон Кенеди, Скопје

KenA0310

KenA0410

Џон Кенеди, Скопје

KenA0410

KenA0510

Џон Кенеди, Скопје

KenA0510

KenA0610

Џон Кенеди, Скопје

KenA0610

KenA0710

Џон Кенеди, Скопје

KenA0710

KenA0209

Џон Кенеди, Скопје

KenA0209

KenA0309

Џон Кенеди, Скопје

KenA0309

KenA0409

Џон Кенеди, Скопје

KenA0409

KenA0509

Џон Кенеди, Скопје

KenA0509

KenA0609

Џон Кенеди, Скопје

KenA0609

KenA0709

Џон Кенеди, Скопје

KenA0709

KenA0608

Џон Кенеди, Скопје

KenA0608

KenA0708

Џон Кенеди, Скопје

KenA0708

KenA0208

Џон Кенеди, Скопје

KenA0208

KenA0308

Џон Кенеди, Скопје

KenA0308

KenA0408

Џон Кенеди, Скопје

KenA0408

KenA0508

Џон Кенеди, Скопје

KenA0508

KenA0307

Џон Кенеди, Скопје

KenA0307

KenA0407

Џон Кенеди, Скопје

KenA0407

KenA0507

Џон Кенеди, Скопје

KenA0507

KenA0607

Џон Кенеди, Скопје

KenA0607

KenA0707

Џон Кенеди, Скопје

KenA0707

KenA0207

Џон Кенеди, Скопје

KenA0207

KenA0406

Џон Кенеди, Скопје

KenA0406

KenA0506

Џон Кенеди, Скопје

KenA0506

KenA0606

Џон Кенеди, Скопје

KenA0606

KenA0706

Џон Кенеди, Скопје

KenA0706

KenA0206

Џон Кенеди, Скопје

KenA0206

KenA0306

Џон Кенеди, Скопје

KenA0306

KenA0305

Џон Кенеди, Скопје

KenA0305

KenA0505

Џон Кенеди, Скопје

KenA0505

KenA0705

Џон Кенеди, Скопје

KenA0705

KenA0304

Џон Кенеди, Скопје

KenA0304

KenA0504

Џон Кенеди, Скопје

KenA0504

KenA0704

Џон Кенеди, Скопје

KenA0704

KenA0403

Џон Кенеди, Скопје

KenA0403

KenA0503

Џон Кенеди, Скопје

KenA0503

KenA0603

Џон Кенеди, Скопје

KenA0603

KenA0703

Џон Кенеди, Скопје

KenA0703

KenA0203

Џон Кенеди, Скопје

KenA0203

KenA0303

Џон Кенеди, Скопје

KenA0303

KenA0702

Џон Кенеди, Скопје

KenA0702

KenA0602

Џон Кенеди, Скопје

KenA0602

KenA0502

Џон Кенеди, Скопје

KenA0502

KenA0402

Џон Кенеди, Скопје

KenA0402

KenA0302

Џон Кенеди, Скопје

KenA0302

KenA0202

Џон Кенеди, Скопје

KenA0202

KenA0201

Џон Кенеди, Скопје

KenA0201

KenA0301

Џон Кенеди, Скопје

KenA0301

KenA0401

Џон Кенеди, Скопје

KenA0401

KenA0501

Џон Кенеди, Скопје

KenA0501

KenA0601

Џон Кенеди, Скопје

KenA0601

KenA0701

Џон Кенеди, Скопје

KenA0701

KenA0215

Џон Кенеди, Скопје

KenA0215

KenA0214

Џон Кенеди, Скопје

KenA0214

KenA0106

Џон Кенеди, Скопје

KenA0106

KenA0107

Џон Кенеди, Скопје

KenA0107

KenA0108

Џон Кенеди, Скопје

KenA0108

KenA0109

Џон Кенеди, Скопје

KenA0109

KenA0110

Џон Кенеди, Скопје

KenA0110

KenA0102

Џон Кенеди, Скопје

KenA0102

KenA0103

Џон Кенеди, Скопје

KenA0103

KenA0104

Џон Кенеди, Скопје

KenA0104

KenA0105

Џон Кенеди, Скопје

KenA0105

KenA0101

Џон Кенеди, Скопје

KenA0101
Комерцијален простор

SO0114

Шуто Оризари, Скопје

SO0114
Комерцијален простор

SO0112

Шуто Оризари, Скопје

SO0112
Комерцијален простор

SO0113

Шуто Оризари, Скопје

SO0113
Комерцијален простор

SO0102

Шуто Оризари, Скопје

SO0102
Комерцијален простор

SO0103

Шуто Оризари, Скопје

SO0103
Комерцијален простор

SO0104

Шуто Оризари, Скопје

SO0104
Комерцијален простор

SO0105

Шуто Оризари, Скопје

SO0105
Комерцијален простор

SO0106

Шуто Оризари, Скопје

SO0106
Комерцијален простор

SO0107

Шуто Оризари, Скопје

SO0107
Комерцијален простор

SO0108

Шуто Оризари, Скопје

SO0108
Комерцијален простор

SO0109

Шуто Оризари, Скопје

SO0109
Комерцијален простор

SO0110

Шуто Оризари, Скопје

SO0110
Комерцијален простор

SO0111

Шуто Оризари, Скопје

SO0111
Комерцијален простор

SO0101

Шуто Оризари, Скопје

SO0101
Комерцијален простор

SO0207

Шуто Оризари, Скопје

SO0207
Комерцијален простор

SO0205

Шуто Оризари, Скопје

SO0205
Комерцијален простор

SO0204

Шуто Оризари, Скопје

SO0204
Комерцијален простор

SO0203

Шуто Оризари, Скопје

SO0203
Комерцијален простор

SO0202

Шуто Оризари, Скопје

SO0202
Комерцијален простор

SO0201

Шуто Оризари, Скопје

SO0201

SO0410

Шуто Оризари, Скопје

SO0410

SO0409

Шуто Оризари, Скопје

SO0409

SO0408

Шуто Оризари, Скопје

SO0408

SO0407

Шуто Оризари, Скопје

SO0407

SO0406

Шуто Оризари, Скопје

SO0406

SO0405

Шуто Оризари, Скопје

SO0405

SO0404

Шуто Оризари, Скопје

SO0404

SO0403

Шуто Оризари, Скопје

SO0403

SO0402

Шуто Оризари, Скопје

SO0402

SO0401

Шуто Оризари, Скопје

SO0401

SO0610

Шуто Оризари, Скопје

SO0610

SO0609

Шуто Оризари, Скопје

SO0609

SO0608

Шуто Оризари, Скопје

SO0608

SO0607

Шуто Оризари, Скопје

SO0607

SO0606

Шуто Оризари, Скопје

SO0606

SO0605

Шуто Оризари, Скопје

SO0605

SO0604

Шуто Оризари, Скопје

SO0604

SO0603

Шуто Оризари, Скопје

SO0603

SO0602

Шуто Оризари, Скопје

SO0602

SO0601

Шуто Оризари, Скопје

SO0601

SO0510

Шуто Оризари, Скопје

SO0510

SO0509

Шуто Оризари, Скопје

SO0509

SO0508

Шуто Оризари, Скопје

SO0508

SO0507

Шуто Оризари, Скопје

SO0507

SO0506

Шуто Оризари, Скопје

SO0506

SO0505

Шуто Оризари, Скопје

SO0505

SO0504

Шуто Оризари, Скопје

SO0504

SO0503

Шуто Оризари, Скопје

SO0503

SO0502

Шуто Оризари, Скопје

SO0502

SO0501

Шуто Оризари, Скопје

SO0501