За Нас

Посветени во остварување на вашите соништа

EUROVIA Групацијата успешно раководи со недвижната индустрија создавајќи низа станбени простории на стратешки локации во Р.Северна Македонија, Албанија и Косово. Нашата мисија е да одговориме на прашањата што ги загрижуваат поединци, семејства и заедници преку бескомпромисна посветеност да создадеме извонредни средини за живеење, работа и одмор.

Повеќе од 10 години искуство

Eurovia Properties ви ја носи Градежната Револуција. Сè започна со реално проценка на вашите животни потреби.

За Нас

EUROVIA работи на градежниот пазар повеќе од 10 години. Тоа е семеен бизнис кој се занимава со недвижен имот, кој со текот на годините стана лидер во различни области како што се: станбени згради, индустриски центри, трговски центри, хотели и во различни области.

Eurovia Properties

Компанијата нуди нов и современ концепт на конструкција на згради по европски стандарди и модели. Имплементација на најновите иновации во дизајнот и примена на најновите технологии кои гарантираат и придонесуваат за квалитетот на животот.

Мапирање на нашето патување

10+

Завршени проекти

5

Зелени згради во изградба

11

Проекти во тек

9

Градови

10

Годишно искуство

Нашата цел е секогаш да се обезбеди квалитетни проекти

Како компанија за трансформација на процеси, размислуваме повторно и ги обновува процесите за дигиталното време со комбинирање на брзината и увидот на дизајнерското размислување со обемот и точноста на аналитиката на податоците.

Канцеларии

Простори за изнајмување

Апартмани