Rreth Nesh

Ëndrra juaj angazhimi ynë

Адецо investon me sukses në tregun e patundshmërive duke krijuar një seri hapësirash rezidenciale në vendet strategjike në Maqedoninë e Veriut, Shqipëri dhe Kosovë. Misioni ynë është të angazhohemi në çështje që shqetësojnë individët, familjet dhe komunitetet përmes një angazhimi pa kompromis për të krijuar ambiente të jashtëzakonshme jetese, pune dhe argëtimi.

Mbi 10 vite përvojë

Eurovia Properties sjell për Ju revolucionin e ndërtimit. Gjithçka filloi me vlerësimin real të nevojave tuaja të jetesës.

Rreth Nesh

Për më shumë se 10 vite EUROVIA operon në tregun e ndërtimtarisë. Është një biznes familjar që merret me patundshmëri, që me kalimin e viteve është kthyer në lider në fusha të ndryshme si: objekte banimi, qendra industriale, qendra tregëtare, hotele si dhe në fusha të ndryshme.

Eurovia Properties

Kompania ofron një koncept të ri dhe bashkëkohor të ndërtimit të objekteve duke ndjekur standardet dhe modelet europiane. Implementimin e inovacioneve të fundit në dizajn dhe aplikimin e teknologjive më të fundit që garantojnë dhe kontribojnë për cilësinë e jetesës.

Harta e udhëtimit tonë

10+

Projektet e përfunduara

5

Ndertesa të gjelberta në ndërtim

11

Projekte në zhvillim e sipër

9

Qytete

10

Vite eksperiencë

Qëllimi ynë është të sigurojmë projekte cilësore

Si kompani e transformimit të procesit, ne rimendojmë dhe rindërtojmë proceset për epokën dixhitale duke kombinuar shpejtësinë dhe depërtimin e të menduarit të dizajnit me shkallën dhe saktësinë e analizave të të dhënave.

Zyra

In addition to good quality of life in apartments, new residential areas must cater for diverse and dynamic life between the buildings.

Hapësira me qira

In addition to good quality of life in apartments, new residential areas must cater for diverse and dynamic life between the buildings.

Apartamente

In addition to good quality of life in apartments, new residential areas must cater for diverse and dynamic life between the buildings.