Ndërtuesit më të mëdhenj në Maqedoninë e Veriut.

Eurovia Properties është një nga kompanitë më me përvojë të zhvillimit të pasurive të paluajtshme në Maqedonin e Veriut, e cila ka zgjeruar biznesin e saj për gati dy dekada.

Mbi 10 vite përvojë

Eurovia Properties sjell për Ju revolucionin e ndërtimit. Gjithçka filloi me vlerësimin real të nevojave tuaja të jetesës.

01

Produkte cilësore

Dizajni luksoz dhe harmonik me arkitekturën përreth siguron kushtet më të mira të jetesës për çdo familje.

Përse ne

02

Komoditete gjithëpërfshirëse

Sistem i qëndrueshëm i furnizimit me ujë të nxehtë. Sistem i fuqishëm i energjisë rezervë në zonat publike. Infrastrukturat e peizazhit të rrugëve janë rregulluar në harmoni me komoditetet e përbashkëta për banorët.

Përse ne

03

Shërbim profesional

Qendra e shërbimit ndaj klientit është e gatshme të shërbejë 24/7, të mbështesë banorët për të siguruar informacion në lidhje me zonën urbane, shërbimet komunale dhe të marrin kërkesa për shërbimet e Eurovia Properties.

Përse ne

04

Komuniteti humanitar

Në projektet e strehimit në Eurovia Properties, aktivitetet kulturore dhe sportive janë ndërtuar dhe zhvilluar gjerësisht dhe të gjalla, duke kontribuar në krijimin e komunitetit të civilizuar, klasës, ndërtimit të marrëdhënieve për qytetin.

Përse ne