Orizari Residence

Zhvendosja: 2023

Investim i sigurt për të ardhmen

Teknologjitë moderne të ndërtimit, së bashku me materialet të një cilësie të lartë si dhe organizimi funksional i apartamenteve e bëjnë këtë projekt unik , një ndërtim të klasit të parë në vend. Me rreth 200 apartamente, ka një larmi zgjedhje si në sipërfaqe ashtu edhe në konceptim. Kati përdhe i rezidencës do të shfrytëzohet për zhvillimin e aktiviteteve tregtare. Duke pasur eksperiencën shumëvjeçare në projektimin dhe menaxhimin e qendrave tregtare vëmendje e veçantë në Rezidencë do u jepet ambienteve të shërbimit duke i bërë të përshtatshme për çdo lloj biznesi. Qëllimi ynë eshtë të ndërtojmë projekte me kualitetin më të lartë të cilësisë, të dizenjuara me hapësira funksionale dhe të projektuara me standartet më të larta të teknologjisë

Përfitimet e të jetuarit në Orizari Residence

Hapat e projektit

Fillimi i shitjes

Mars 2022

Fillimi i ndërtimit

Qershor 2022

Aprovimi

Tetor 2022

Data e zhvendosjes

Shkurt 2023

Zgjidhni apartamentin tuaj

Arti i të jetuarit në vendin e duhur

Me rreth 200 apartamente, ka një larmi zgjedhje si në sipërfaqe ashtu edhe në konceptim. Kati përdhe i rezidencës do të shfrytëzohet për zhvillimin e aktiviteteve tregtare.

Prezantimi i projektit Orizari Residence

Keni pyetje?

Gjeni shtëpinë tuaj të ëndrrave me ndihmën e agjentëve tanë me përvojë në patundshmëri, i cili do të jetë i lumtur t'ju ndihmojë me gjithçka.

Na dërgoni një mesazh


    Duke dorëzuar këtë formular, ju i jepni pëlqimin tuaj kompanisë Eurovia që të përpunojë të dhënat tuaja në mënyrë që t'i përgjigjet kërkesës, ofertave, shitjeve ose pronave me qira. Më shumë rreth mënyrës së trajtimit të të dhënave tuaja këtu.

    Kontaktoni agjentët tanë të shitjes