Përse Eurovia Properties

Aty ku jeton lumturia

Misioni ynë është që të përfshihemi në çështje që shqetësojnë individët, familjet dhe komunitetet përmes një angazhimi pa kompromis për të krijuar mjedise të jashtëzakonshme të jetesës, punës dhe argëtimit.

Ambient i gjelbër dhe i pastër

Çdo zonë urbane e Eurovia Properties është ndërtuar mbi bazën e "Një vendi që jetesa është në harmoni me natyrën" me gjelbërime, parqe, sheshe të dizajnuara dhe të rregulluara në mënyrë harmonike.

Produkte cilësore

Dizajni luksoz dhe harmonik me arkitekturën përreth siguron kushtet më të mira të jetesës për çdo familje.

Komoditete gjithëpërfshirëse

Sistem i qëndrueshëm i furnizimit me ujë të nxehtë. Sistem i fuqishëm i energjisë rezervë në zonat publike. Infrastrukturat e peizazhit të rrugëve janë rregulluar në harmoni me komoditetet e përbashkëta për banorët.

Ne jemi këtu për ata që duan më shumë se një metër katror nga shtëpia e tyre.

Shërbim profesional

Qendra e shërbimit ndaj klientit është e gatshme të shërbejë 24/7, të mbështesë banorët për të siguruar informacion në lidhje me zonën urbane, shërbimet komunale dhe të marrin kërkesa për shërbimet e Eurovia Properties.

Komuniteti humanitar

Në projektet e strehimit në Eurovia Properties, aktivitetet kulturore dhe sportive janë ndërtuar dhe zhvilluar gjerësisht dhe të gjalla, duke kontribuar në krijimin e komunitetit të civilizuar, klasës, ndërtimit të marrëdhënieve për qytetin.