Projektet

Projektet tona

Gama e plotë e shërbimeve tona ofron një shërbim të plotë inxhinierik në procesin e ndërtimit nga skicat e dizajnit deri në fazën përfundimtare - projekte me çelësa në duar.

Projektet në hartë

Projektet aktuale

Projektet e ardhshme

Mbi 10 vite përvojë

Eurovia Reality sjell për Ju revolucionin e ndërtimit. Gjithçka filloi me vlerësimin real të nevojave tuaja të jetesës.

01

Produkte cilësore

Dizajni luksoz dhe harmonik me arkitekturën përreth siguron kushtet më të mira të jetesës për çdo familje.

Mëso më shumë

02

Komoditete gjithëpërfshirëse

Sistem i qëndrueshëm i furnizimit me ujë të nxehtë. Sistem i fuqishëm i energjisë rezervë në zonat publike. Infrastrukturat e peizazhit të rrugëve janë rregulluar në harmoni me komoditetet e përbashkëta për banorët.

Mëso më shumë

03

Shërbim profesional

Qendra e shërbimit ndaj klientit është e gatshme të shërbejë 24/7, të mbështesë banorët për të siguruar informacion në lidhje me zonën urbane, shërbimet komunale dhe të marrin kërkesa për shërbimet e Eurovia Reality.

Mëso më shumë

04

Komuniteti humanitar

Në projektet e strehimit në Eurovia Reality, aktivitetet kulturore dhe sportive janë ndërtuar dhe zhvilluar gjerësisht dhe të gjalla, duke kontribuar në krijimin e komunitetit të civilizuar, klasës, ndërtimit të marrëdhënieve për qytetin.

Mëso më shumë