Контакт

Eurovia Properties

Автопат Тетово – Скопје, Желино

Емаил info@eurovia.mk
Телефон +389 44 350 991

Контактирајте не:

Пон - Пет 8.00 - 16.00
Паркинг: предниот или задниот дел од нашата зграда

Нашиот тим за продажба е тука за вас

Фатон Идризи

+389 70 335 250
faton@eurovia.mk

Едита Бејтули

+389 70 335 268
edita@eurovia.mk

Контакт форма

Пишете ни!


    Со поднесување на овој формулар, давате согласност на компанијата Eurovia да ги обработи вашите податоци за да одговори на вашето барање, понуди, продажба или изнајмување имот. Повеќе за тоа како да ракувате со вашите податоци овде.