Villas 22

Вселување: 2023

Сигурна инвестиција за иднината

ВАША ИНВЕСТИЦИЈА, СОН СО БЕСКРАЈНИ МОЖНОСТИ Ви го даваме клучот за вашиот нов дом. Одговарајќи на вашите потреби и желби, ја лансираме најновата можност за инвестиција во Тетово, Вилас 22 – единствените вили во регионот според најновите стандарди. Вашиот дом во близина на центарот на Тетово! Поседувај го сонот на инвеститорот и добредојдевте во нов живот со многу можности.

Чекори на проектот

Почеток на продажба

Март 2022

Почеток на изградба

Јуни 2022

Датум на преместување

Февруари 2023

ИДЕАЛНО ПОЗИЦИРАЊЕ

Вилите се позиционирани на јужниот раб на Тетово. Изградете го вашето мирно семејно јадро, во хармонија и рамнотежа. Идеален избор за вашето семејство, блиску до средното медицинско училиште, државниот и приватниот факултет, а од најблискиот влез на автопат е оддалечен 600 m.

Villas 22 VIDEO

Преземи

Брошура на Албански Јазик

22-villas prezentation final_EUROVIA

Имате прашања?

Најдете го вашиот дом од соништата со помош на еден од нашите искусни агенти за недвижности кој со задоволство ќе ви помогне со сè.

Испратете ни порака


    Со поднесување на овој формулар, давате согласност на компанијата Eurovia да ги обработи вашите податоци за да одговори на вашето барање, понуди, продажба или изнајмување имот. Повеќе за тоа како да ракувате со вашите податоци овде.

    Контактирајте со нашите агенти за недвижности

    Фатон Идризи

    +389 70 335 250
    faton@eurovia.mk