Резиденција Оризари

Апартман - SO0405

Апартман - SO0405

Идеален избор за вашиот нов дом

Во северниот дел на Скопје, во населбата Шуто Оризари, на фреквентна и видна локација создадовме нов атрактивен станбено-деловен објект со хармонична и топла нота која плени како однадвор, така и одвнатре. Идеално место за живеење кое нуди вистинско уживање за сечиј вкус задоволувајќи ги сите потреби и желби со модерни и луксузни услови за домување.

Број на соби 3+kk
Локација Шуто Оризари, Скопје
Пројект Резиденција Оризари

Спецификации

Статус

Достапно

Број на апартмент

SO0405

Број на соби

3+kk

Кат

4

Вкупна површина

71.05 m²

Станбена површина

71.05 m²

Ориентација

SE

Датум за вселување

02 2023

Цена со ДДВ

Заинтересиран сум за станот

Најдете го вашиот дом од соништата со помош на еден од нашите искусни агенти за недвижности кој со задоволство ќе ви помогне со сè.

Dërgoni një mesazh


    Со поднесување на овој формулар, давате согласност на компанијата Eurovia да ги обработи вашите податоци за да одговори на вашето барање, понуди, продажба или изнајмување имот. Повеќе за тоа како да ракувате со вашите податоци овде.

    Contact our real estate agent

    Фатон Идризи

    +389 70 335 250
    faton@eurovia.mk