Резиденција Оризари

Апартман - SO0105

Апартман - SO0105

Идеален избор за вашиот нов дом

Во северниот дел на Скопје, во населбата Шуто Оризари, на фреквентна и видна локација создадовме нов атрактивен станбено-деловен објект со хармонична и топла нота која плени како однадвор, така и одвнатре. Идеално место за живеење кое нуди вистинско уживање за сечиј вкус задоволувајќи ги сите потреби и желби со модерни и луксузни услови за домување.

Заинтересиран сум за станот

Најдете го вашиот дом од соништата со помош на еден од нашите искусни агенти за недвижности кој со задоволство ќе ви помогне со сè.

Dërgoni një mesazh


    Со поднесување на овој формулар, давате согласност на компанијата Eurovia да ги обработи вашите податоци за да одговори на вашето барање, понуди, продажба или изнајмување имот. Повеќе за тоа како да ракувате со вашите податоци овде.

    Contact our real estate agent

    Фатон Идризи

    +389 70 335 250
    faton@eurovia.mk