Orizari Residence

Apartamenti - SO0603

Apartamenti - SO0603

Zgjedhje ideale për shtëpinë tuaj të re

Në pjesën veriore të Shkupit, në lagjen Shuto Orizari, në një lokacion të frekuentuar dhe të dukshëm, kemi krijuar një objekt të ri atraktiv banesor-afarist me një notë harmonike dhe të ngrohtë që magjeps si nga jashtë ashtu edhe nga brenda. Një vend ideal për të jetuar që ofron kënaqësi të vërtetë për shijen e të gjithëve, duke plotësuar të gjitha nevojat dhe dëshirat me kushte banimi moderne dhe luksoze.

Numri i dhomave 2+kk
Lokacioni Shuto Orizari, Shkup
Projekti Orizari Residence

Specifikat

Gjendja

Në dispozicion

Numri i apartamentit

SO0603

Numri i dhomave

2+kk

Kati

6

Sipërfaqja totale

46.64 m²

Sipërfaqja e banimit

46.64 m²

Orientimi

SE

Data e zhvendosjes

02 2023

Çmimi me TVSH

420000 €

Jam i interesuar për apartamentin

Gjeni shtëpinë tuaj të ëndrrave me ndihmën e një prej agjentëve tanë me përvojë të patundshmërive, i cili do të jetë i lumtur t'ju ndihmojë me gjithçka.

Dërgoni një mesazh


    Duke dorëzuar këtë formular, ju i jepni pëlqimin tuaj kompanisë Eurovia që të përpunojë të dhënat tuaja në mënyrë që t'i përgjigjet kërkesës, ofertave, shitjeve ose pronave me qira. Më shumë rreth mënyrës së trajtimit të të dhënave tuaja këtu.

    Kontaktoni agjentin tonë të patundshmërive