Kennedy Residence

Apartamenti - KenA0506

Apartamenti - KenA0506

Ndërtim cilësor me çmimin më të mirë

Duke i qëndruar besnik traditës së komplekseve rezidenciale, sjellim risi në konceptin e ndërtimit. “Kennedy Residence ” është një objekt me stil shumë të veçantë arkitekturor dhe strukturor. Në një vendodhje të pakrahasueshme në lagjen John Kennedy në Shkup, rezidenca ofron më të mirat e nivelit të lartë të jetesës, ku familjet gëzojnë komoditetin e jetës së lakmuar rezidenciale. Apartamentet janë dizejnuar me qëllim për të krijuar hapësirën më të mire për të jetuar, komode e me stil koherent, me hapësira të bollshme dhe me materiale cilësore.

Numri i dhomave 3+kk
Lokacioni John Kennedy, Shkup
Projekti Kennedy Residence

Specifikat

Gjendja

Në dispozicion

Numri i apartamentit

KenA0506

Numri i dhomave

3+kk

Kati

5

Sipërfaqja totale

66.78 m²

Sipërfaqja e banimit

66.78 m²

Orientimi

N

Data e zhvendosjes

09 2022

Çmimi me TVSH

Jam i interesuar për apartamentin

Gjeni shtëpinë tuaj të ëndrrave me ndihmën e një prej agjentëve tanë me përvojë të patundshmërive, i cili do të jetë i lumtur t'ju ndihmojë me gjithçka.

Dërgoni një mesazh


    Duke dorëzuar këtë formular, ju i jepni pëlqimin tuaj kompanisë Eurovia që të përpunojë të dhënat tuaja në mënyrë që t'i përgjigjet kërkesës, ofertave, shitjeve ose pronave me qira. Më shumë rreth mënyrës së trajtimit të të dhënave tuaja këtu.

    Kontaktoni agjentin tonë të patundshmërive