Резиденција Кенеди

Вселување: 2022

Сигурна инвестиција за иднината

„Резиденција Кенеди“ е објект со многу посебен архитектонски и структурен стил. На неспоредлива локација во населбата Johnон Кенеди во Скопје, резиденцијата го нуди најдоброто од високиот животен стандард, каде семејствата уживаат во удобноста на посакуваниот станбен живот. Апартманите се дизајнирани со цел да се создаде најдобар простор за живеење, удобен и кохерентен стил, со пространи простори и квалитетни материјали. Решени да донесеме секогаш нови стандарди и да создаваме проекти што се зачувани генерација по генерација, размислуваме за секој детал од проектот без да правиме компромис за високиот квалитет на градбата. Проектот носи нов стандард во туризмот во нашата земја, со посветени и специјализирани услуги. За секој што размислува да инвестира во растечкиот туризам и пазарот на недвижнини во Северна Македонија, Кенеди Решинедс нуди можности за инвестирање преку Програмата за изнајмување. Современата архитектура и стилот на овој престој ќе ги надмине очекувањата и аспирациите на клиентите. Резиденцијата Кенеди е несомнено безбедна инвестиција.

Чекори на проектот

Почеток на продажба

Март 2023

Почеток на изградба

Јуни 2024

Одобрување

Октомври 2024

Датум на преместување

Февруари 2024

Изберете го вашиот апартман

Уметноста да се живее на вистинското место

Модерната архитектура и стил на оваа резиденција ќе ги надмине очекувањата и аспирациите на клиентите. Резиденцијата Кенеди е несомнено сигурна инвестиција.

Преземи

Имате прашања?

Најдете го вашиот дом од соништата со помош на еден од нашите искусни агенти за недвижности кој со задоволство ќе ви помогне со сè.

Испратете ни порака


    Со поднесување на овој формулар, давате согласност на компанијата Eurovia да ги обработи вашите податоци за да одговори на вашето барање, понуди, продажба или изнајмување имот. Повеќе за тоа како да ракувате со вашите податоци овде.

    Контактирајте со нашите агенти за недвижности

    Фатон Идризи

    +389 70 335 250
    faton@eurovia.mk