Апартман -

Апартман -

Заинтересиран сум за станот

Најдете го вашиот дом од соништата со помош на еден од нашите искусни агенти за недвижности кој со задоволство ќе ви помогне со сè.

Dërgoni një mesazh


    Со поднесување на овој формулар, давате согласност на компанијата Eurovia да ги обработи вашите податоци за да одговори на вашето барање, понуди, продажба или изнајмување имот. Повеќе за тоа како да ракувате со вашите податоци овде.

    Contact our real estate agent

    Фатон Идризи

    +389 70 335 250
    faton@eurovia.mk