Резиденција Кенеди

Апартман - KenA0215

Апартман - KenA0215

Висококвалитетна градба по најповолна цена

Останувајќи верни на традицијата на станбени комплекси, внесуваме иновации во концептот на изградба. „Резиденција Кенеди“ е објект со многу посебен архитектонски и структурен стил. На неспоредлива локација во населбата Johnон Кенеди во Скопје, резиденцијата го нуди најдоброто од високиот животен стандард, каде семејствата уживаат во удобноста на посакуваниот станбен живот.

Број на соби 2+kk
Локација Џон Кенеди, Скопје
Пројект Резиденција Кенеди

Спецификации

Статус

Достапно

Број на апартмент

KenA0215

Број на соби

2+kk

Кат

2

Вкупна површина

49.18 m²

Станбена површина

49.18 m²

Ориентација

N

Датум за вселување

09 2022

Цена со ДДВ

Заинтересиран сум за станот

Најдете го вашиот дом од соништата со помош на еден од нашите искусни агенти за недвижности кој со задоволство ќе ви помогне со сè.

Dërgoni një mesazh


    Со поднесување на овој формулар, давате согласност на компанијата Eurovia да ги обработи вашите податоци за да одговори на вашето барање, понуди, продажба или изнајмување имот. Повеќе за тоа како да ракувате со вашите податоци овде.

    Contact our real estate agent

    Фатон Идризи

    +389 70 335 250
    faton@eurovia.mk