Pyetje të përgjithshme

Për më shumë se 10 vjet, EUROVIA operon në sektorin e ndërtimtarisë, është një kompani familjare investimesh, e cila, me kalimin e viteve është bërë një nga kompanitë kryesore në tregun e investimeve në fusha të ndryshme, të tilla si: objekte banimi, qendrat turistike, hoteleri, ndërtime civile, industriale, si dhe në fusha të tjera. Eurovia Reality ka ndihmuar më shumë se 100 njerëz të gjejnë shtëpitë e tyre të ëndrrave përmes përpjekjeve të më shumë se 30 punonjësve tanë të përkushtuar.

Ne kemi listuar një sërë pronash të pasurive të patundshme, duke përfshirë apartamente, vila dhe objekte komerciale. Listimet tona përfshijnë gjithçka, nga projektet më të reja, ato në ndërtim e sipër dhe projektet në proces.

Ne kemi një ekip të përkushtuar të shërbimit të kujdesit ndaj klientit, i cili është i disponueshëm dhe nën shërbimin tuaj shtatë ditë në javë nga ora 08:00 deri në 16:00. Mund t’i telefononi në +389 44 350 991 ose në mail info@eurovia.mk

Për të blerë një pronë përmes Eurovia Reality, duhet të ndiqni hapat e mëposhtëm:

  • Shikoni projektet e listuara në Web faqen tonë

  • Zgjidhni pronën që plotëson kriteret tuaja dhe dërgoni një kërkesë për të njëjtën

  • Shkoni në një vizitë në terren të pronës së zgjedhur me ekspertët tanë të pronës
  • Mbyllni marrëveshjen- Ne trajtojmë të gjitha dokumentet ligjore, rregullojmë huatë për shtëpi (nëse është e nevojshme) dhe menaxhojmë të gjithë punën e dokumentacionit me ndërtuesin dhe bankën.

Do të merrni një telefonatë nga ne brenda 10-15 minutash nga vendosja e kërkesës suaj, me kusht që keni dërguar kërkesat tuaja midis orës 08:00 – 16:00.

Përndryshe, ne do Ju kontaktojmë të nesërmen.

Pyetje të tjera

Po. Ne kemi lidhje me disa nga bankat kryesore në vend.

Sistem i përparuar i sigurisë me pajisje moderne, staf profesional i sigurisë 24/7.