Overview

„Резиденција Кенеди“ е објект со многу посебен архитектонски и структурен стил. На неспоредлива локација во населбата Johnон Кенеди во Скопје, резиденцијата го нуди најдоброто од високиот животен стандард, каде семејствата уживаат во удобноста на посакуваниот станбен живот. Апартманите се дизајнирани со цел да се создаде најдобар простор за живеење, удобен и кохерентен стил, со пространи простори и квалитетни материјали.
Решени да донесеме секогаш нови стандарди и да создаваме проекти што се зачувани генерација по генерација, размислуваме за секој детал од проектот без да правиме компромис за високиот квалитет на градбата.
Проектот носи нов стандард во туризмот во нашата земја, со посветени и специјализирани услуги. За секој што размислува да инвестира во растечкиот туризам и пазарот на недвижнини во Северна Македонија, Кенеди Решинедс нуди можности за инвестирање преку Програмата за изнајмување.
Современата архитектура и стилот на овој престој ќе ги надмине очекувањата и аспирациите на клиентите. Резиденцијата Кенеди е несомнено безбедна инвестиција.

 • СтатусВо изградба
 • ЛокацијаЏон Кенеди, Скопје
 • ТипАпартмани
 • Вкупно апартмани91

Локација

 • Скопје Сити Мол - 5,8 км / 16 минути со автомобил
 • Болница „Аџибадем Систина“ - 3,3 км / 10 минути со автомобил
 • Клинички центар - 4,2 км / 12 минути со автомобил
 • Центар на градот Скопје - 3,9 км / 12 минути со автомобил
 • Градски парк - 4,1 км / 12 минути со автомобил
 • Аеродром во Скопје - 24,4 км / 25 минути со автомобил
 • Попова Шапка - 71,9 км / 1 час со автомобил
 • Кањон Матка - 26,7 км / 29 минути со автомобил

Адреса

Џон Кенеди
Скопје, Северна Македонија
маил: faton@eurovia.mk
моб: 070/ 335 – 250