Overview

Teknologjitë moderne të ndërtimit, së bashku me materialet të një cilësie të lartë si dhe organizimi funksional i apartamenteve e bëjnë këtë projekt unik , një ndërtim të klasit të parë në vend. 
Me rreth 200 apartamente, ka një larmi zgjedhje si në sipërfaqe ashtu edhe në konceptim. 
Kati përdhe i rezidencës do të shfrytëzohet për zhvillimin e aktiviteteve tregtare. Duke pasur eksperiencën shumëvjeçare në projektimin dhe menaxhimin e qendrave tregtare vëmendje e veçantë në Rezidencë do u jepet ambienteve të shërbimit duke i bërë të përshtatshme për çdo lloj biznesi. 
Qëllimi ynë eshtë të ndërtojmë projekte me kualitetin më të lartë të cilësisë, të dizenjuara me hapësira funksionale dhe të projektuara me standartet më të larta të teknologjisë

  • StatusiNë ndërtim e sipër
  • LokacioniShuto Orizar, Shkup
  • TipiApartamente
  • Apartamente në total30

Zgjidh katin

Zgjidh katin
Kati 3 Kati 4 Kati 5 Kati 1 - Komercial Kati 2 - Komercial Parking Nëntokësor

Kati 3

Kati 4

Kati 5

Kati 1 – Komercial

SHITUR

Kati 2 – Komercial

Parking Nëntokësor

  • Poliklinikë - 300 min / 2 min distancë në këmbë
  • Shkolla fillore "Shaip Jusuf" 500 m / 7 min distancë në këmbë
  • WESTERN UNION - 650 m / 10 min distancë në këmbë
  • Qendra e qytetit të Shkupit - 6,1 km/ 14 min me makinë
  • Kënd lojrash - 450 m / 6 min distancë në këmbë

Adresa

Shuto Orizari
Shkup, Maqedonia e Veriut
email: faton@eurovia.mk
mobile: 070/ 335 – 250