Overview

Современите градежни технологии, заедно
со висококвалитетните материјали како и
функционалната организација на становите го
прават овој проект уникатен, градба од прва класа
во земјава.
Со околу 30 апартмани, има разновидни избори и
по површина и во замисла.
Приземјето на резиденцијата ќе се користи за
развој на комерцијални дејности. Имајќи
долгогодишно искуство во дизајнирање и
управување со трговски центри, особено внимание
во Резиденцијата ќе им се посвети на сервисните
простории, што ги прави погодни за секаков вид на
бизнис.

  • СтатусВо изградба
  • ЛокацијаШуто Оризари, Скопје
  • ТипАпартманти
  • Тотал30

Изберете кат

Изберете кат
3 Кат 4 Кат 5 Кат 1 Кат - Комерцијален 2 Кат - Комерцилајен Подземен Паркинг

3 Кат

4 Кат

5 Кат

1 Кат – Комерцијален

ПРОДАДЕНО

2 Кат – Комерцилајен

Подземен Паркинг

Локација

  • Поликлиника - 300 м / 3 мин одење пеш
  • ООУ "Шаип Јусуф"- 500 м / 7 мин одење пеш
  • WESTERN UNION - 650 м / 10 мин одење пеш
  • Центар на град Скопје - 6,1 км / 14 мин со автомобил
  • Игралиште - 450 м / 6 мин одење пеш

Адреса

Шуто Оризари
Скопје, Северна Македонија
маил: faton@eurovia.mk
моб: 070/ 335 – 250