стапи во контакт

Посетете ги нашите канцеларии или контактирајте не

Канцелари

 • Автопат Тетово – Скопје, Желино
 • info@eurovia.mk
 • +389 44 350 991
 • Понеделник до петок: 08:00 - 16:00 часот
Оставете порака

Би сакале да слушнеме од вас

  Продажба

  Фатон Идризи

  Телефон: +389 70 335 250
  Е-маил: faton@eurovia.mk

  Развој на Бизнис

  Едита Бејтули

  Телефон: +389 70 335 268
  Е-маил: edita@eurovia.mk