Општи прашања

Повеќе од 10 години, ЕУРОВИА работи во градежен сектор, е семејна инвестициска компанија, која со текот на годините стана една од водечките компании на инвестицискиот пазар во различни области, како што се: откуп на земјиште, туристички центри, хотели, граѓанска, индустриска градба, како и на други полиња. Eurovia Reality им помогна на повеќе од 100 луѓе да ги пронајдат своите домови од соништата преку напорите на повеќе од 30 наши посветени вработени.

Наведуваме низа резиденцијални недвижнини, вклучително и станови, вили и парцели преку нашата веб и мобилна платформа. Нашите списоци вклучуваат сè, од нови, препродажба, во фаза на изградба и претстојните имоти.

Имаме посветен тим за услуги на грижа за клиенти, кој е достапен на вашата услуга седум дена во неделата од 08:00 до 04:00 часот. Можете да ги повикате на +389 44 350 991 или да ја испратите услугата за клиенти по пошта на info@eurovia.mk

За да купите имот преку Eurovia Reality, треба да ги следите следниве чекори:

  • Проверете ја нашата веб-страница
  • Изберете го имотот што ги исполнува вашите критериуми и откажете се за истата.
  • Одете на веб-страница во посета на избраниот имот со нашите експерти за имот.
  • Затворете ја зделката – Ние се справуваме со сите правни документи, договараме станбени заеми (доколку е потребно) и управуваме со целата документарна работа со градителот и банката.

Ке добиете повик од нас во рок од 10-15 минути по поставувањето на вашето барање,  под услов да ги објавите вашите барања помеѓу 9 и 22 часот. Во спротивно, ќе ве контактираме следниот ден.

Други прашања

Да. Имаме врски со некои од водечките банки во земјата.

Напреден безбедносен систем со модерна опрема, професионален 24/7 безбедносен персонал.