Drejtori Ekzekutiv (CEO)

CEO

Elmedin Ademi

Elmedin Ademi është Drejtori Ekzekutiv në Eurovia Group. Elmedin shprehu dëshirën e tij për t'u bërë një sipërmarrës që në moshë të re. Në vitin 2010 themeloi Eurovia Group, i cili sot operon në 3 vende të ndryshme me më shumë se 6 kompani të lidhura në fusha të ndryshme. Sipërmarrja e tij e parë e biznesit, ishte në moshën 22 vjeç, me themelimin e një prej kompanive më të mëdha dhe më të suksesshme të reklamave në natyrë sot Screen Media. Kompania e ndërtimit Eurovia është Biznesi Kryesor i Eurovia Group. Eurovia si kompani ndërtimi u themelua në 1978 dhe u mor nga Elmedin Ademi si trashëgimi e tij familjare në 2010, duke u bërë një nga anëtarët më të rëndësishëm për këtë Grup të kompanive. Rruga e tij sipërmarrëse vazhdon me krijimin e Talenta në vitin 2016 si një kompani për zhvillimin e biznesit. Një kompani që sot luan një nga rolet kryesore në procesin e vendimmarrjes në lidhje me Zhvillimin e Biznesit të Ri për Eurovia Group. Grupi vazhdon të rritet nën udhëheqjen e Elmedin Ademi nga viti në vit. Në vitin 2017 u themelua Eurovia DMD një kompani shpërndarëse për HoReCa dhe Produktet FMCG. Suksesi i tij si sipërmarrës arrin nivele edhe më të larta në vitin 2019, vit gjatë të cilit Eurovia Group nën mbikëqyrjen e Elmedin Ademi, hyn në tregun e Shqipërisë dhe të Kosovës, me Projektet e Investimeve në Pasuri të Patundshme. Gjithashtu, gjatë këtij viti Grupi mirëpret anëtarin e tij më të ri - Energovia një kompani e cila do të hap dyert në prodhimin dhe shitjet e energjisë elektrike duke investuar në Hidrocentrale.

Ekipi ynë

+389 44 350 991 xhenis@eurovia.mk
Projekt Menaxher
Xhenis Rexhepi
+389 70 335 250 faton@eurovia.mk
Shitje dhe Prokurment
Faton Idrizi
+389 44 350 991 pavlina@eurovia.mk
Zyrtar kryesor financiar
Pavlina Simoska
Todorovska
+389 44 350 991 radmila@eurovia.mk
Projekt Menaxher
Radmila Boshkoska
Mihajlovska
+(84)4 1800 33555 contact@example.com
Inxhinjer
Argjent Ajredini
+389 44 350 991 rina@eurovia.mk
Këshilltar i përgjithshëm,
Çështje juridike
Rina Fazliu
+389 44 350 991 edita@eurovia.mk
Zhvillim i Biznesit
Edita Bejtuli
+389 44 350 991 besiana@eurovia.mk
Arkitekte
Besiana Kurtishi